PPA papers


Eterna poveste – deconturile pentru servicii stomatologice

Inexistența medicului stomatolog în unitate face dificilă onorarea deconturilor privind serviciile stomatologice, soluția de compromis fiind aceea că se găsise un medic stomatolog care să vină periodic, și să calculeze aceste deconturi.

Acest medic stomatolog fusese găsit la Târgșor, numai că, de prin luna mai 2021 nu și-a mai onorat această obligație, situație fiind absolut normală din punct de vedere al conducerii unității.

Nu știm sigur dacă e același medic despre care se spune că e acuzat de malpaxis, care deservește și unitatea de la Ploiești, și ar avea un program și la cabinetul său particular.

Nu știm de ce nu au găsit un medic în apropiere, în trecut medici din unitatea noastră au făcut naveta la Slobozia, pentru că acolo nu erau medici.

N-avem idee nici de ce nu s-a stabilit o procedură prin care circuitul acestor documente să se facă prin mijloace electronice, sau printr-o altă procedură care să ducă la rezolvarea situației.

Exemplu

Printre altele, dăm un exemplu de solicitare. Un angajat solicită deconturile nr. 252187/25.06.2021 și nr. 253002/01.09.2021, totalizând servicii medicale în valoare cumulată de ~ 2500 de lei.

Răspunsul

… este ceva de genul neavând medic stomatolog și iar acel medic care trebuia să-și vină de la Târgșor nu a mai apărut, prin urmare nu s-a mai calculat niciun decont din luna mai. Dar e . . pe vine.

Ca-n axioma aia cu există, dar lipsește cu desăvârșire. Redăm mai jos răspunsul, adică o probă, în opinia noastră, de veritabil tembelism instituțional. Nu reiese de acolo dacă situația se va remedia și cum. Din răspunsul semnat de către șeful împuternicit al instituției, rezultă doar că se știe despre ce e vorba, dar nu se face nimic pentru a îndrepta situația.

Un gând despre „PPA papers

  1. Poarta Albă e la pământ , nimic nu funcționează cum trebuie , infrastructura IT-C e varză , supraveghetorii mascații sunt înjurați și amenințați de hotzi , secțiile cad pe noi , nu se închid ușile , ferestrele , mori de frig , greșeli la calculele salariale (așa e când îți face bucătarul salariul) , și-au angajat toate rudele , încât nu mai are cine lucra în operativ(schimburi) , iar cei ce sunt la tură au câte 100 de zile de concediu restante , nu se poate așa ceva .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.