Despre prostie și dezinteres


Komisii

Cică o vorbă postdecembristă zice că, atunci când vrei să îngropi ceva, mai faci o comisie. Sporul TBC/HIV pare a fi greu de acordat la Poarta Albă.

Ne aflăm la cea de a treia comisie (CSSM) unde nu s-a stabilit nimic concret, deși a fost înaintată o solicitare de acordare a acestor drepturi, încă din luna martie.

Singura certitudine e aceea că, atunci când se vrea neacordarea sporurilor în chestiune, pot fi invocate motive birocratice pentru a nu fi acordat acest drept. A fost solicitat în scris, răspunsul fiind unul supus plângerii prealabile conform contenciosului administrativ.

Redăm mai jos solicitarea noastră, cu speranța că tembelismul instituționalizat va fi sancționat pe cale judecătorească:

Canicula

A fost o avertizare de cod galben, potrivit ANM, pentru Dobrogea, unde indicele de umiditate, de peste 80%, cumulat cu temperatura aerului, au condus la:

30.07.2020 2

31.07.2020

 

Unii zic că ea, canicula, ar trebui prinsă și băgată la pușcărie, că se deghizează și-și pune barbă, pentru a pătrunde fraudulos în țară, alții spun că vine de la ruși. Cert e că nu s-a distribuit apă minerală, probabil pe logica de mai jos:

4 agenți la 3 posturi

Așa e o prevedere din OMJ 4800/2018, numai că pe unul din schimburi, cu o singură excepție (pe o tură a fost planificată o rezervă), nu au fost planificate rezerve. Nu știm de ce, pentru că potrivit unor dispoziții, nici punctele de lucru exterioare n-ar mai trebui să funcționeze în contextul pandemic actual și ceva personal ar fi putut fi redistribuit.

În loc de concluzie

Stăm bine la capitolul pretenții, dar foarte prost la capitolul respectării prevederilor legale ori la acordarea unor drepturi. Sperăm ca ANP să țină cont la acordarea majorării salariale de 50% pentru lucrări de excepție sau misiuni speciale echipei manageriale de la Poarta Albă.

2 gânduri despre „Despre prostie și dezinteres

  1. Păi 50% se acordă doar slugilor din pc2 , auzi vine b. . . .a si zice k stie el k se intra in parnae cu carne cruda, mâncare si altele , păi pe unde intra bă vita incaltata de ajung la aia pe a 6 a la preda, constantinescu…nu prin pc2 , pe la aia de îi premiezi tu la fiecare 3 luni?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.