Efectul razelor gamma asupra oilor


sheep

Pare incredibil, dar fenomenul merită să fie studiat de către cercetători, poate va aduce puțină lumină în mințile manageriale de la Poarta Albă.

Este cunoscut că sectorul financiar e în colaps, este lipsă de personal, s-au mai și pensionat de curând ceva angajați. Ce face directorul în situația asta? Nimic. Pardon, e gratulat cu 50% la salariu, dar noi nu credem în bârfe. Bârfe potrivit cărora relația dumnealui cu conducerea ANP ar fi una de genul naș-fin.

Cu toate că pe perioada pandemiei, domnul director putea face angajări, potrivit legislației, n-a făcut-o, sectorul financiar devenind un carnagiu pentru unii angajați, aceștia fiind supuși la presiuni pentru a prelua alte atribuții în condiții cel puțin suspecte, ori a efectua operațiuni pe baza unor acte cu miros de fals.

Situația creată a fost supusă unei medieri, sperându-se o rezolvare pe cale amiabilă. S-au mirat și ANP-ul, explicația găsită pentru „rotirea cadrelor” din sectorul financiar de la Poarta Albă fiind una de genul „o să fii mutat pentru că iți faci treaba”.

Să înțelegem că dacă într-un sector de activitate, treaba a funcționat, trebuie să căutăm cu obstinație să-l punem pe butuci? Se justifică hărțuirea psihologică la locul de muncă, pentru satisfacerea unor interese meschine?

P: S:

I se pare cuiva faptul că investirea de resurse materiale și umane într-un sector (zootehnic), reprezintă o bătaie de joc în cheltuirea banului public?

3 gânduri despre „Efectul razelor gamma asupra oilor

  1. https://bit.ly/2Nuooc6

    „Administrația Națională a Penitenciarelor susține că nu a aprobat solicitări de intervievare a unor persoane private de libertate, indiferent de forma de materializare indicată de petent (fizic/online).

    Prin urmare, va trebui lămurit cum a reușit Drangea să-i păcălească, dat fiind că interviul a fost realizat online, având la dispoziție tehnica necesară, inclusiv căști și microfon.

    Până aflăm cum i-a tras pe sfoară fostul lider PSD sau dacă a beneficiat de tratament privilegiat, merită lămurit de ce a ținut să scoată capul tocmai acum, la vorbitor cu public în tribune.”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.