Trăiască ai noștri și cei 50% —


Ne scrie o colega despre acordarea controversatului 50% și chiar a insistat să publicăm ceea ce spune. N-am vrut inițial sa postez pentru a nu se înțelege greșit mesajul.

Trăiască ai noștri și cei 50% —

Mai jos mesajul:

”Ca în fiecare an, criteriile de acordare a majorării de 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție sunt neclare. Unii primesc, alții nu. Din cate am observat, poți primi 50% dacă ești la sufletul conducerii, dacă ai maximum un an vechime în sistem, dacă refuzi să intri în serviciu într-un post anume, pe motiv ca „nu am făcut niciodată pe alt post”, dacă mami și tati lucrează în sistem, dacă te pricepi să împachetezi frumos o minciuna și să o duci mai departe.
Odată îndeplinite aceste criterii, te califici pentru bonusul de 50%. Bingo!
Desigur, exista și cazuri în care se beneficiază de 50% pe buna dreptate ,dar foarte puține totuși. Le poți numără pe degete pentru ca na…..trebuie sa mai dea și de ochii lumii.
Dilema mea este următoarea:
-Oare colegi cu vechime de peste 20 de ani, nu ar merita 50%?
-Oare supraveghetorul ala de pe secție, care în timpul serviciului devine maratonist, deschizător de uși, magician, medic, psiholog, asistent social, s.a.m.d nu ar merita 50%? Întreb și eu, nu de alta, dar face munca cat 3 fișe a postului.
-Oare colegii care stau 12 ore, neschimbați în posturile de paza, nu ar merita 50%? Și el muncește fără pauză tot din lipsa rezervelor.
-Oare colegii de la punctele de lucru, care îndură gerul și canicula, care mănâncă direct pe pământ, care își fac nevoile ca în evul mediu, pentru ca nu interesează pe nimeni că punctele de lucru se înființează fără minime masuri de igienă și protecție a sănătății, nu ar merita 50%? Ei sunt cei din urma care umplu visteriile ANP-ului ca să fie bani de majorări.
Îmi cer scuze dacă am omis pe cineva, nu a fost cu intenție. Toți cei care știți că meritați, să fiți mândri de voi!
Trăiască ai noștri! ”

Articol preluat de pe Penitenciarul.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.