Bune practici – colaborare instituțională


dr

Începând cu data de 05.07.2019, o delegație condusă de către d-na Larisa Frija, reprezentant al Departamentului Instituțiilor Penitenciare din Republica Moldova  (18 persoane), a întreprins o vizită la Penitenciarul Constanța Poarta-Albă, acțiune care se înscrie în cadrul bunelor relații de colaborare dintre cele două instituții.

Acțiunea a fost organizată de către Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța și se înscrie în spiritul dezvoltării relațiilor tradiționale dintre cele două țări vecine și prietene.

Considerăm că schimbul de experiență va fi pozitiv și va contribui la punerea bazelor unui parteneriat. Delegația a văzut secțiile de deținere și personalul aflat în serviciu, urmând ca astăzi să se desfășoare un meci demonstrativ de fotbal, între cele două echipe, la Sala sporturilor din cadrul Complexului sportiv Iftimie Elisei din Medgidia, județul Constanța.

Revenim cu detalii și imagini.

 

Scorul a fost strâns, echipa gazdă fiind învinsă de către echipa de peste Prut cu  5 – 6 (scor 1 – 4 la pauză). Fericitări ambelor echipe pentru mobilizarea pe care au dovedit-o pe tren, cât și vicepreședintelui FSANP, d-l Viorel Voicu, care la finalul meciului a oferit diplome celor merituoși.

 

Un gând despre „Bune practici – colaborare instituțională

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.