Livéa


Fizic vorbind, cică în ciocnirea perfect elastică energia cinetică se conservă. Când un corp mai mare și puțin mai greu, gen Statu` paralel, întâlnește un țărănuș ciorditor gen Livache, e are loc un fenomen similar, via Rahova.

livache

Treaba asta ne umple de lacrimi. Chiar la momentul acesta, când scriem aceste rânduri, nu ne mai putem opri din plâns, vorba unui mare clasic în viață. Unii mai răi, spun chiar că ar fi și ieșit pe piață crema oficială a Penitenciarului Rahova, sub brand-ul Livea, asta à propos de ciocnirea elastecă, pusă pe seama unor nevinovate bile de oțel.

Lăsând gluma la o parte, inclusiv distracția diasporei care tocmai ce și-a plătit factura la gaze restantă din 10.08.2018, nu putem să nu remarcăm meclele îndoliate ale celor rămași pe meterezele imposturii, cu Veorika-n frunte.

Și chiar există o dilemă, poate chiar o întrebare la care doar Livache ar putea răspunde, indiferent dacă unii ar vrea să i-o pună, iar alții, dimpotrivă. Acuma, vorba aia, suntem între noi. Chiar i-o fi plăcând la baie?

3 gânduri despre „Livéa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.