Mai vino seara pe la noi, Ionele, dragă ….


TULCEA

Piesa Ioanei Radu – Mai vino seara pe la noi, era una dintre preferințele deținuților de la Tulcea. Îl așteptau pe Ionele ca pe un cireș copt, ca să le aducă, (precum capra cu trei iezi, cea purtătoare de lapte-n țâțe și mălăieș în călcăieș), diverse produse de telefonie mobilă, obiecte de mare căutare la pușcărie.

Numai că, pentru nea` Ionele, comisar pe statul de plată, dar lup paznic la oi în viața reală, micul trafic luară sfârșit, procurorii din cadrul Direcției Naționale AnticorupțieServiciul teritorial Constanța îi puseră gând rău și mi-l cam arestuiră pentru 24 de ore.

Altcumva, nea` Ionele poate beneficia de condiții bune în arest, din păcate nu știm dacă asemănătoare ca la IPJ Alba. De unde se poate deduce că, în situațiile în care angajați unui penitenciar, fac percheziție într-alt penitenciar, acolo se petrece ceva nasol.

Pentru că pot apărea întrebări incomode din partea deținuților, în cazul în care figuri cunoscute i-ar percheziționa: „Ce faci, bre, aseară mi l-ai adus și-acum mi-l iei”? Adică acolo unde conducerea doarme pe ea și nu e în stare să stopeze fenomenul, iar cretinii din ANP tot dau cu împuterniciri în specimene gen nea` Ionele.

paypal-donate-button

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.