Evadare ca-n filme


evadat jilava

N-a mai așteptat pomana penalilor de la putere, „recursul compensatoriu”. S-a servit singur, luându-și porția de libertate în combinație cu adrenalina dată de fuga propriu-zisă.

Deținutul Azamfirei Valeriu Constantin a forțat dispozitivul de siguranță și a escaladat mai multe gaduri, asupra lui făcându-se uz de armă. Agentul din postul de pază a efectuat foc de avertizment si foc asupra deținutului care încerca să evadeze înainte ca acesta să se facă nevăzut. După o perioadă deținutul evadat a fost oprit de către o patrulă de poliție care nu era informată despre evadare, acesta având un comportament suspect.

Ulterior, deținutul evadat a fost oprit de către o patrulă de poliție care nu era informată despre evadare, acesta având un comportament suspect.

Având în vedere că nu s-a putut legitima evadatul a fugit și, fiind urmărit de polițiști, a sărit în curtea unui depozit de fier vechi. În curtea depozitului acesta a fost atacat de câinii de pază și a fost rănit, prilej cu care și-a abandonat o geacă de culoare maron, cu urme de sânge. În urmărire polițiștii au fost atacați de aceiași câini fiind ulterior și prezentați la spital pentru îngrijiri medicale, și au pierdut urma evadatului.

Inexplicabil, conducerea ANP a dispus ca până la ora 7 să nu fie informat publicul și celelalte autorități referitor la evadare, în prezent efectuându-se scotociri și acțiuni informative.

Magraoane, (a se citi: Mariane) poate ai noroc cu niște maidanezi să-ți prindă deținutul. Sau ar mai fi varianta 2, să-l treci din pix liberat compensatoriu, ca p-ăia de la Giurgiu.

4 gânduri despre „Evadare ca-n filme

  1. Poate e la d na******** sotia liderului GALBEN pt a o ruga să intervină la dg să l IERTE si sa l propună pt un PL la cioban la oi( că se cunosc doar au jucat table ” pe pedepse s au pe dezbrăcate ”
    Vai de mama noastră- cine ne conduce!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.