„Very good shooting”


E clară diferența de atitudine și dotări în joculețul gen CS GO.  Acolo infractorii au un plus de șansă împotriva oamenilor legii. Totuși există determinare în lupta crimei organizate, iar destructurarea unor rețele stă mărturie în contra a ceea ce pentru un politruc cu doctoratul luat pe la Bălți pare a fi cu totul altceva.

E nevoie însă de fonduri și de voință în restabilirea ordinii de drept, în măsura în care principiile rule of law mai înseamnă ceva în Europa de Est. Sau măcar de un interes către normalitate pentru ceea ce ar presupune respectarea normelor încă în vigoare.

Reducerea fondurilor ministerului justiției însă nu dă nimănui de gândit, iar responsabilii de serviciu sunt, de regulă, nu ordonatorii de credit, sau șefii de sectoare, ci salariații de rând.

Se întâmplă pentru a doua oară la Guadalcanal, pușcăria cu crengi de la Poarta Albă. În ultimele 10 zile, au fost focuri de armă trase pe fond de oboseală cronică, nu pentru a împiedica vreo evadare sau altceva, ci pur și simplu din motive de stres cronic și nerespectarea prevederilor OMJ 4800/2018.

Așteptăm cu interes bilanțul unității, pentru a face cunoscute problemele salariaților.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.