Holocaust și cormorani – studiu de caz


După prestația lamentabilă a miniștrilor de interne și justiție în forurile europene, unde s-au remarcat prin limbajul de lemn și justificările fruste privind subminarea democrației, a statului de drept și a justiției, iată că veni rândul și altora să facă spectacol, de proastă calitate însă.

Demența și prostia zburdă pe cai mari în anul preluării președinției Consiliul UE, cu reprezentanți de marcă, ca Daea și Dăncilă. Dăncilă, izvor nesecat de gafe, susținea într-un discurs recent la Bruxelles, că „În luna martie 2019, vom organiza un eveniment care-și propune să contribuie la sprijinirea combaterii negaționalismului și a Holocaustului, prin reuniunea la București a reprezentanților celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa și nu numai, în domeniul istoriei Holocaustului.

Celălalt specimen, care a ales oaia, ca punct de referință în regnul animal, face la rândul său spectacol în Parlamentul European. Nu știm de ce a ales oaia, în detrimentul altor animale, cornute sau nu, precum ursul brun, lupul, iepurele, zimbrul sau capra neagră. Supus unor întrebări referitor la Brexit, Daea le povestește înalților oficiali despre . . . cormorani.

Adică, despre cum se scaldă ei, cu tupeu și nesimțire, prin piscinele cetățenilor de rând, de peste tot. Ascultați și vă minunați.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.