Un ecou mai greu


un ecou mai greu

Tot despre evaluarea profesională este vorba, dar mai ales despre oameni mici cu minți înguste pentru carere norma legală nu înseamnă nimic. Într-un prim stadiu, instanța de fond anulează un calificativ dat nelegal unui angajat de la Poarta Albă.

Cineva a considerat că bătaia de joc nu e suficientă și declară recurs. Probabil vreun `nea Săpoi clonat la Poarta Albă. Mai jos, ceva din actele de la dosar:

Cum bine spus-a un mare clasic în viață: „la Penitenciarul Poarta Albă, modificările legislative au un ecou mai greu”, cam pe la pagina 2.

Avem totuși speranța unui upgrade, mai ales în ceea ce privește renunțarea la vagonul* clasa IV-a, din imaginea de mai sus, cel puțin în ceea ce privește mentalul juridic, cu măcar două-trei clase în sus.

*)Vagoanele de clasa a IV-a erau folosite pentru a transporta, pe distanţe relativ scurte, zilierii agricoli, fiind, de fapt, vagoane de marfă în care se instalaseră, provizoriu, băncuţe pentru călători. Ele au fost denumite peiorativ şibou-vagon”, pentru a desemna condiţiile de transport oferite călătorilor, condiţii uneori similare transportului animalelor.

2 gânduri despre „Un ecou mai greu

  1. Am inteles ca domnul Sklavatar s-a indragostit rau de domnisoara minora care executa clante la calea ferata de pe langa metro si ca e love puternic ( scot actele). Eu , marele GODFATHER, sfant al zbarnelor si ocrotitor al parnaii Puerta Blanca, doresc sa-i cunun pe acesti copii nevinovati,abandonati,abuzat.Sa se puna si ,,pisicul” la casa lui sa-i faca si lui iubi un pui de sklavatar pe care sa-l angajeze tati sef de tura la puscarie si de care sa fie mandru, sa ramana in analele parnaii cu mult mai multe fapte marete decat a avut taticutul lui in timpul carierei.Stiti, se mai poarta pe la puscarie stelari( ,,baieti ” ) cu sotii dactilografe, nu s-o face gaura in cer….. doar in cur.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.