Surprize turbo


Colecția noastră de surprize turbo a fost foarte solicitată la bursa pariurilor, urmând a fi oferită ca premiu, în urma unei trageri la sorți atent monitorizate, perdanților concursului pentru ocuparea postului de șef serviciu regim penitenciar de la Poarta Albă.

Felicitări primei clasate, dar și celorlalți concurenți, cărora le oferim colecția de surprize turbo, ca premiu de consolare și de îmbărbătare. Concursul în sine a fost o surpriză, din toți ofițerii de la Poarta Albă înscriindu-se în competiție doar trei dintre ei, rămași la 1,52, respectiv 2,58 puncte distanță.

Ce semnificație par să aibă aceste mașinuțe? În inima oricărui copil care intra în posesia acestor minipostere, apărute prin anii `90, încolțea ideea de  vehicul făcut în occident, de viteză, performanță, poate chiar competiție, lăsând în urmă deja depășitele reviste Pif și Rahan.

Pentru deținătorul colecției, acele minipostere au o mare valoare sentimentală, copilărind în perioada postdecembristă; sperăm ca noii deținători să le împartă frățește și să-și aducă aminte cu plăcere de copilărie, asemeni personajului din À la recherche du temps perdu.

S-auzim de bine!

 

 

2 gânduri despre „Surprize turbo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.