Singur printre străini


singur printre străini

S-ar fi putut intitula Singur printre cretini, dar ar fi nedrept, pentru că întrece cu mult în prostie pe foștii colegi într-ale actului managerial de la Guadalcanal.

Ca simbolistică, pare a fi compoziția icon Singur între patru pereți, creația primară, stângace și frustă a primului mandat de executare.

În ultimele zile de activitate, Frone a găsit cu cale să mai cace un recurs, împotriva unei acțiuni în justiție promovate de către un subordonat nemulțumit de evaluarea profesională.

Și cum prostia e anevoie de îndreptat, chiar proverbială, a mai trecut o vreme până ce recursul a fost respins ca nefondat. Singura nedumerire care mai planează în atmosferă ar fi Cum mama dracului a ajuns ăsta director?

Și când te gândești că avea planuri mari, expuse cu emfază la primul contact cu sindicatul, precum că ar vrea nu un mandat de director, ci două.

Acum, că a trecut în Cartea neagră a sistemului penitenciar, a mai rămas ca alții să repare stricăciunile produse de această creatură care s-a crezut director cam vreun an jumate. Probabil continuă să viseze mai departe, cine știe, de data asta, printre ai lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.