„A captura” – după DEX


Conform DEX, captura vt [At: ODOBESCU, S. III, 597 / Pzi: ~réz / E: fr capturer] 1 A prinde unități militare inamice. 2 (Pre) A lua pe cineva prizonier. 3 A dobândi, prin luptă, bunuri materiale aparținând inamicului. 4 A prinde un răufăcător. 5 A prinde (cu ajutorul capcanelor) un animal sălbatic.

Mai jos, un judecător prinde un răufăcător, având prezentă de spirit și simțul responsabilității:

Conform unei publicații online locale, tentativa de evadare petrecută recent la Poarta Albă este văzută în ansamblu, cu o legătură logică, în opinia dumnealor, cu un eveniment la fel de recent – replicaonline.ro:

repica online

Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă s-a înregistrat o performanță. Pe unul beat mort l-au „capturat” după 2 ore, iar pe doi, treji, nemâncați, după 9 ore. Despre „capturarea” primului, un blog de căcat al unui sindicat galben-obscur, face osanale abnegației de care a dat dovadă personalul în „capturarea” deținutului-cramă, când de fapt meritul este al unui angajat care cunoștea bine locația și care a avut prezența de spirit să caute unde trebuie, ceilalți căutând, efectiv degeaba, în zonă.

Realitatea ne arată că nu s-a învățat nimic de la ultima evadare,  la nivel de SDRP, în cel de al doilea caz personalul orbecăind în noapte fără o coordonare reală, cam vreo nouă ore. Nici persoanele venite din ANP să facă investigația cazului, nu au arătat vreo urmă de profesionalism, aplicând procedura cercetării din birou.

Tot replicaonline.ro ne mai semnalează ceva în legătură cu niște achiziții.

Nici Smeul-smeilor n-a ințeles nimic. Se aude, dobitocule? Știm că țara te vrea prost, dar faci exces de zel, și nu-ți dă nimeni vreun premiu pentru asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.