Ficior – în fața justiției divine


Ficior

Pro Tv ne anunță azi că torționarul Ficior a murit la Jilava, la venerabila vârstă de 90 de ani. A dus cu el în lumea de dincolo vreo 130 de crime, ca o slugă PCR-istă credincioasă care se afla.

După el, n-a făcut rău, nefiind decât un umil activist de partid cu epoleți. Suflet candriu, la proces a pledat nevinovat, susținând că victimele sale au murit din cauze naturale.

Supraviețuitorii însă, au depus mărturie spunând că Ficior „bătea ca la fasole” pe vremea când partidul-stat ura visceral tot ceea ce era de altă părere, sau nu agrea colectivizarea și infuzia de proști cu „dosare sănătoase” ajunși în funcții publice.

Comunismul instaurat a făcut tabula rasa, a depersonalizat, a pervertit conștiințe, a distrus proprietatea. Vă pare cunoscut? Azi, șefii jandarmeriei spun, în frunte cu ministrul internelor, că „nu și-au făcut decât datoria” și „au acționat legal”. Cam cum spunea Ficior că procedau milițienii prin pușcăriile patriei.

Probabil că acum se va întâlni cu victimele sale, sau cel mai probabil, o va lua pe prima la dreapta, spre cazanul cu smoală, și i se va adresa cu formula de raport, regulamentară „permiteți să raportez”, lui Satan.

ANP încă refuză să se dezică de practicile trecutului comunist, ba încă încurajează ilegalitățile, nepotismele, cumetria și impostura prin penitenciarele din România. Asta pentru că încă au cașcheta de mai sus, în hologramă, pe post de creier.

3 gânduri despre „Ficior – în fața justiției divine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.