Ajutor umanitar


money

Într-o „țară condusă de derbedei și de țoape” – (Andrei Pleșu ne povestește mai multe la radio RFI), îndrăznim să cerem un ajutor financiar pentru colegul nostru Trăistaru Bogdan-Claudiu, care a suferit un prejudiciu financiar de ~ 4500 de lei ca urmare a faptului că angajatorul a decis să-i schimbe programul de muncă în mod abuziv.

E drept că într-o țară în care tupeul devine o virtute, ajutorul cerut poate să nu încapă pe agenda de priorități a unor factori de decizie. Prioritare ar fi angoasele unui derbedeu cu mustață:

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că ştie ce-l aşteaptă, numai că el nu vrea să plece <<ca prostul din această viaţă şi din această funcţie>>. Întrebat ce ar trebui să înţelegem din afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Andrei Pleşu a răspuns: <<Faptul că s-a enervat un pic e pentru mine o veste bună, pentru că prea are un surâs placid şi şmecher pe faţă de câte ori i se pun întrebări. Pe de altă parte, e puţin ridicol acest brusc lansaj spre metafizică: <<nu vreau să plec ca prostul din această viaţă>>. Asta depinde numai de el. Dacă-l ţin puterile, n-are decât să se deştepte. Dacă nu, tot aşa se va întâmpla, cum se teme”.

Până una-alta, angajatului i se datorează și niște cheltuieli de judecată.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.