Înșir`te mărgărite, varianta HARPHA – 0.3


O minte luminată cu lanterna din ANP (să-i dea Dumnezeu sănătate, că de carne-n frigider nu duce lipsă) a zămislit și născut în chinuri campania de informare a angajaților prin SMS-uri.

Ulterior, și-au mai revenit și au trimis o adresă prin care angajații nedoritori de SMS-uri în creierii nopții, sau ziua, la scurt timp după ce soseau acasă din tura de noapte și încercau să doarmă – să NU mai primească d`astea – să facă cereri scrise.

Zis și făcut. O parte din angajați au trimis directorului MUSCALU, cereri prin care au cerut să nu mai primească astfel de imixtiuni în viața privată, dar, după cum se vede mai sus, dumnealui se pare că îi consideră needucați și continuă să le trimită SMS-uri prin dispeceratul unității, pe la vreo zece seara, trecute fix.

Acum, există mai multe posibilități: e posibil ca Frone să nu fie în toate mințile și să nu fi aprobat acele cereri, prin urmare, rugăm ANP să-l ajute cu o internare la Bălăceanca, Socola, ori altă instituție care se ocupă de mansardele mai puțin armonioase.

Altă posibilitate ar fi ca Frone să fie impiedicat mintal, adică de-a dreptul prost. Aici cred că ANP nu va dispune înlocuirea sa, pentru că e la centru ăsta e trendu`, văzând ce miniștri sau prim-ministru avem. Pensionarea sa va pune capăt însă unei lungi perioade în care a fost plătit efectiv degeaba de către stat.

Altă posibilitate ar fi aceea să nu fi fost la „muncă ” în perioada aceea și să se fi ocupat altcineva de acele cereri. Exclus, pentru că n-au fost depuse în aceeași zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.