Condiții improprii de muncă la Penitenciarul Poarta Albă


La Poarta Alba in posturile de paza de pe perimetru se lucreaza cate 13 ore pe zi fara pauza intr-o improvizatie de tabla, apa primesti cand ajunge un detinut prin zona, iar nevoile fiziologice nici nu e de spus cum se rezolva. Cei care ati lucrat in astfel de conditii stiti despre ce vorbesc. Conditii…

via Conditii improprii de munca la Penitenciarul Poarta Alba — fsanp.ro

De multe ori s-a folosit expresia la limita legalului, pentru a defini linia de hotar subțire dintre legal și ilegal, aidoma liniei de centru de pe un teren de fotbal, pe care se joacă unii angajatori ca pe tarlaua proprie.

Numai că, uneori, limita dintre legal spre ilegal e depășită cu mult de către aceștia, nu în mod accidental, ci de ani de zile, pe motivația lipsei personalului, iar când se fac angajări, nou angajații din operativ migrează către sectoarele administrative, potrivit unor surse.

Așa ne aflăm în situația în care cei din pază nu sunt schimbați din posturi pe durata celor 12-13 ore de serviciu.

2 gânduri despre „Condiții improprii de muncă la Penitenciarul Poarta Albă

  1. E strigător la cer ce se întâmplă la pa, nu pot sa cred k asta se întâmplă intr o instituție de apărare , ordine publică și siguranță națională… oameni în toată firea, cu grade de comisar se bucură pt o bucată de brânză penală, fac planificarea pe un pachet cu țigări, pe o ciorba de la popota (Un pachet de tigari si te uita luni de zile în postul opt)…au devenit mizerabil, e de tot kakatul. Vom încerca să ne facem dreptatea singuri, pt k altfel nu se poate.

    Apreciază

    1. E posibil să exagerați un pic, nu credeti? In zona asta e escedent de brinza, nu cred ca se preteaza cineva la asa ceva. Le-o dau eu pe-a mea, ca e proaspata, in cel mai rau caz.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.