Evaluarea profesională – prinsă cu chiloții-n vine?


    Păi, de cine? Chiar de CCR. Ca atare, azi s-a și pronunțat într-o speță prin care a sancționat comportamentul un funcționar public cu funcție de conducere (dar cu mintea-n colțuri), care și-a închipuit că, dacă are posibilitatea de mâzgăli o fișă de evaluare așa cum vrea el, nu cum e legal, nu se va lăsa fără consecințe.

balance

    Așa că, stimabile mare șef, dar negru în sufletul tău de prostituată sedusă și abandonată, măzgălelile dumitale pe fișa de evaluare nu valorează nici cât hârtia igienică folosită de subordonatul dumitale, în cinstea ta. Poate că aceeași logică ai avut-o și când ți-a promis ANP funcție, ca să te lași de sindicalism.

    „În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a admis excepţia de neconstituţionalitate şi a constatat că dispoziţiile articolului 23 din Legea numărul 293/2004 privind Statutul funcţionarilor publici cu statut special din Administraţia Naţională a Penitenciarelor sunt neconstituţionale.

    Spețe mai sunt, de data aceasta, și prin pușcăria Poarta Albă. Cazurile Milciu, de anul trecut și Băcanu, de anul acesta ne arată că în prostia lor, evaluatorii și a așa-zisele „comisii de soluționare a contestațiilor”, fac exact cum îi taie capul, nu cum ar fi legal să facă.

    Păi, cum e „turcu` și pistolu” zice o vorbă. La ce să te aștepți de la niște slugi cu funcții de conducere, când slugoiul-șef debitează promisiuni pe ritmuri de Kamasutra:

3 gânduri despre „Evaluarea profesională – prinsă cu chiloții-n vine?

  1. Era o ultimă jucărie in mana unor capete pătrate, dornice în a-și „arde” angajații incomozi. Acum o puteți lua prin gură, domnilor evaluatori și domnilor membri în „comisii”, care nici macar nu aveați nicio tangență ci domeniul in care fusese evaluat cel care făcea contestație.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.