Man into the trunk – sau „Operațiunea Portbagajul”


man into the trunk

    Cotidianul on-line Replica descrie un caz mai aparte în care a fost implicat un agent de la Poarta Albă: „….un tânăr a fost oprit de polițiștii constănțeni și nu mică le-a fost mirarea să găsească în portbagajul mașinii… pe bunicul acestuia! Nu a fost întâmplător. Mașina tânărului a fost urmărită de polițiști după ce o rudă a bătrânului a sunat la 112 pentru a reclama faptul că acesta a fost luat cu forța de nepot. Astfel, la data de 9 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un tânăr, de 28 de ani, pe DN2 A, între localitățile Crucea și Stupina, județul Constanța, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințări, lovire și alte violențe și lipsire de libertate. Astfel, tânărul în cauză, și-ar fi încătuşat bunicul, de 71 de ani, și l-ar fi transportat în portbagajul autoturismului. 

    Conform unor surse, bărbatul de 28 de ani ar fi angajat al Penitenciarului Poarta Albă. De altfel, reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au confirmat că este vorba despre un gardian, dar care, în ziua incidentului (vineri, 9 februarie), a fost trimis acasă de către superiorul său, pe motiv că ar fi avut un comportament inadecvat. Se fac cercetări şi la nivelul penitenciarului în acest caz!”

    Interesant ar fi de știut dacă Marian Dobrică este interesat de faptul că penitenciarul constănțean, condus de Muscalu (altul decât personajul din dreapta din fotografie), nu prea catadicsește să angajeze un psiholog pentru personal.

   La fel de interesant ar fi de știut dacă testarea psihologică la angajarea personalului se face pe baza unor baterii de teste omologate și dacă testările psihologice periodice au și scopul de a preveni eventuale tulburări comportamentale.

 

 

 

 

2 gânduri despre „Man into the trunk – sau „Operațiunea Portbagajul”

  1. Au fost candidati pentru functia de psiholog-personal, supracalificati pentru aceasta functie, dar li s-a taiat ,, basul ” de la proba examenului psihologic , in ideea in care era cam greu sa-i mai matraseasca la proba scrisa. ( oamenii erau bine pe meserie ).Ii facea de ras pe colegii lor, nu ai nostri, cum spunea o filozoafa in viata, angajati care nu stiu pe ce isi iau banii in activitatea lor de reeducare si reabilitare a ppl.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.