142.442 in Idiocracy Age


    05.02.2018. În ziua primului plen al Senatului după vacanța parlamentară, membrii comunității Declic au fost la Palatul Parlamentului pentru a depune cele 142.442 semnături ale petiției Toți pentru Justiție.

    Cu o jumătate de oră înaintea ședinței de plen, a fost întins un imens covor de semnături în foaierul Senatului. Peste 70 de metri scriși mărunt cu numele și prenumele fiecăruia dintre semnatari au fost întinși în calea senatorilor.

    Idiocracy este o peliculă despre un program secret al pentagonului pentru hibernarea umană, unde peste câteva sute de ani doi dintre cobaii umani întâlnesc o societate mai tâmpită decât acea pe care o lăsaseră în urmă.

    Ceea ce s-a întâmplat pe 05.02.2018 în sala parlamentului nu e prea departe de acțiunea filmului, comportamentul lui President Camacho fiind foarte apropiat de cel al aleșilor neamului.

3 gânduri despre „142.442 in Idiocracy Age

  1. Comunicat de presa. În data de 06.02.2018 în jurul orei 21.00 cu ocazia unei acțiuni a intelligence-ului de la penitenciarul PA, coordonata de catre eminența cenușie a unității inegalabilul El Chupacabra Mondial Vintilă, au fost prinși în flagrant H.D., U.A .și Ț.I. care au sustras din penitenciar un număr de 120 țigarete marca Viceroy destinate consumului propriu. Cei trei urmează a fii trași pe roată. Observăm deci cu câtă finețe se acționează si la ce nivel , de nu scapă nimic. Îndrăznim a cugeta cum de le-a scapat băieții deștepți care introduceau smart-uri în unitate, cele 26.000 kg carne, iarba care se fumează și se vinde la kg, copiii lui borcea, sticlutele de whiskey, motorina si multe altele…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.