Angajat șpăgar, condamnat


Police

    Potrivit adevărul.ro, „Comisarul-şef din cadrul Penitenciarului Craiova a fost trimis în judecată pe data de 10 octombrie 2017, iar magistraţii Tribunalului Dolj l-au condamnat pe 28 ianuarie la trei ani şi şase luni de închisoare pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă şi una de înşelăciune.

    Este vorba despre Marian Şerban, comisar-şef la Penitenciarul Craiova, care a fost condamnat la 3ani şi 6 luni de închisoare pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă şi una de înşelăciune, acuzațiile fiind că primit bani (sau șpagă, cum se mai spune, domnule Marian Dobrică) pentru a aranja trei angajări în sistem.

Dacă nu era un candidat nemulțumit și dacă nu ar fi reclamat șpăguța, totul ar fi fost ok, domnule Dobrică? Tot așa o fi ajuns șefuleț Marian Șerban? Mai acoperiți mult directorii infractori din sistem, domnule Dobrică?

2 gânduri despre „Angajat șpăgar, condamnat

  1. Pey sper sa urmeze multi altii, este o problema de sistem. La Jilava stie toata lumea cine primeste – madam Teoroc. La poarta alba si giurgiu avem tot felul de zvonuri…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.