Castanele din focul altora


    „Oare de câte picături mai e nevoie ca să se umple paharul răbdării premierului cu secretara de la Interne? Dar amara cupă a celei româneşti? Şi de ce dăm vina pe sistem, dacă problema suntem noi”? – se întreabă cei de la Adevărul.

CD

    „Ministrul de Interne continua, la zece ianuarie dimineaţa, să fie în funcţie, spre paguba României. Or, nu de azi de ieri demisia secretarei, devenită, prin bunăvoinţa liderului infractor al PSD, Liviu Dragnea, deţinătoarea unui portofoliu cheie în executivul românesc, a ajuns inevitabilă în orice ţară care se vrea civilizată.

    Dar nu numai pentru că, spre ruşinea ţării şi a celor care, din nefericire, o conduc, e agramată. La urma urmei, Carmen-„decât“-Dan n-a escaladat singură treptele puterii în lumea ei de miliţieni, falşi generali, doftori plagiatori şi politruci, insuficient şcolarizaţi, instruiţi, educaţi. Suntem „în plin regres intelectual“, regreta recent, la Midi Libre, istoricul francez Dimitri Casali, deplorând un fenomen global. Şi nici doar pentru că a fost inclusă în echipa celor care conduce România către asiatizarea ei.

UPDATE:

    Mai jos, aveți interviul cu Radu Gavriș, care a deranjat-o maxim pe Carmen-„decât”-Dan.

    „Ministerul de Interne are nevoie la vârf de o persoană care se poate poziționa măcar la nivelul celui mai elementar bun-simț față de drepturile victimelor și drepturile infractorilor.

    Cu atât mai mult cu cât acești oameni folosesc până și infracțiunea de pedofilie pentru a-și regla conturile politice: dna. ministru are ca temă să scape de inșii de la ”tehnic” din MAI, iar cazul pedofilului e un bun pretext pentru a politiza întreaga structură.

5 gânduri despre „Castanele din focul altora

  1. Problemele din MAI treneaza de ani, se aude ca sunt cazuri din 2009 si 2012 avandu-l ca protagonist pe nenea soferul de boss, fost jandarm …
   Se mai discuta si despre testarile psihologice care nu ar fi capabile sa depisteze niste potentiali candidati cu probleme la mansardă.
   Se mai zice si de musamalizari la asa-zisele controale interne.
   Dar marea problema e modul de recrutare a personalului si politizarea excesiva a aparatului politienesc.

   Apreciază

  2. „„Centrul Eparhial regretă că s-a întâmplat un astfel de lucru în biserică, întrucât jurămintele de felul acesta nu fac parte din practica Bisericii Ortodoxe. Noi nu avem astfel de rânduieli și, ca atare, ne exprimăm părerea de rău că părintele a acceptat presiunile făcute de cetățenii respectivi asupra sa. În altă ordine de idei, mâine dimineață vom declanșa o cercetare internă pentru a analiza atent cazul și a lua măsurile care se impun”, a spus preotul Ionel Popescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Timișoarei.

   UPDATE. Surse din cadrul Mitropoliei susțin că întâmplarea nu s-a petrecut în Biserica din Ghiroda

   Surse din cadrul Mitropoliei susțin că imaginile au fost suprinse în Biserica Viile Fabric amplasată pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, în Calea Lipovei din Timișoara.

   ….pare a fi un comunicat ANDP

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.