Familii de cuvinte: Pralea, parále, paralél


frones

    Din emisiunea de divertisment Românii au talent la ciordit, avem neplăcuta ocazie de a prezenta raportul echipei de control ANAP la Penitenciarul Giurgiu, de unde se întrevăd ițele unei șmecherii financiare made in Muscalu Florentin (director în acea perioadă) & Zmeu Claudia* (director economic în acea perioadă).

 

   La Giurgiu s-a achiziționat halimos pentru deținuți, cu fentarea prevederilor legale, autoritatea de control stabilind ca sancțiune câteva mii de lei cu titlu de amendă. Mai precis 5000 + 5000.

UPDATE

    *Actualmente, director DEA la ANP este d-na Zmeu Claudia, în timp ce la Penitenciarul Poarta Albă, sub conducerea d-lui Muscalu, noua echipă pe economic, a renunțat la împuternicire, probabil din rațiuni mai practice.

    „Sunt mai multe unități în aceeași situație pentru proceduri de achizițe făcute nu după scop, ci după COD CPV. Au fost transmise instructiuni in anul 2010, dar anumite unități nu au ținut cont de ele. Amenzile trebuie plătite de unitate și, ulterior, recuperate de la persoanele vinovate (după o cercetare administrativă)”. Hai s-o vedem și p-asta!

 

 

5 gânduri despre „Familii de cuvinte: Pralea, parále, paralél

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.