Sophia ajută sistemul penitenciar


sophia

    Potrivit adevărul. ro, „Sophia, algoritmul de inteligenţă artificială ce declarase anterior că ar distruge omenirea, a acordat un scurt interviu celor de la Business Insider, în care a vorbit despre o schimbare de atitudine faţă de umanitate, dar şi despre serialele ei favorite”.

    După cum se poate vedea, roboata iubeste transparența, drept pentru care rotițele din căpățâna ei electronică se învârt la vedere. Învață mult, e preocupată de soarta omenirii și ne vorbește despre compasiune, înțelegere, progres.

    Are un discurs surprinzător de coerent, mult diferit față de țigăniile parlamentare de azi (alde mitralieră, genunche, marș du tramvai, ori nu dau doi bani, sau the ciordashians), sau de inepțiile manageriale ale sistemului penitenciar călărit de Dobrică & co.

    Tocmai de aceea ne punem mari speranțe în Sophia; vrem să ajute sistemul penitenciar din România.

5 gânduri despre „Sophia ajută sistemul penitenciar

  1. ”Și-a dorit să fie cât mai umană, dar din păcate asta i-a adus și sfârșitul”, oftează David Hanson, cel care a construit-o pe Sophia. ”Din păcate nu am reușit să intuim că va ajunge să spele vase și să facă scurtcircuit, deși indiciile au existat: de câteva zile începuse să dea cu aspiratorul prin casă, să adune șosetele de pe jos și să aranjeze chiloții în sertare după dimensiuni și culori.”

   Sunt însă și voci care susțin că scurtcircuitarea Sophiei nu a fost un accident, ci ceva pus la cale de cel care a construit-o. ”De când cu Sophia, David Hanson n-a mai fost văzut la bere cu colegii și nici la meciuri nu se mai uita. Cred că s-a săturat și el și «a ajutat-o» pe Sophia cu scurtcircuitul. Dar departe de mine gândul de a-l condamna pentru asta, doar sunt un bărbat și-l înțeleg”, a spus Pierre de Cebal, CEO la o firmă de roboți rivală.

   http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/robotul-sophia-distrus-complet-dupa-ce-s-a-scurtcircuitat-in-timp-ce-spala-vasele

   Apreciază

 1. Păi, dacă nu știați, pe lângă camerele termo, lămpile de ceață,PA a vandut si vreo 300 de purcelusi pt a achizitiona si un animal cibernetic gen sophia, pentru a rezolva problema lipsei de personal.

  Apreciază

  1. Paradoxul literaturii:
   Pe vremea comunismului, daca scriai o carte faceai puscarie.
   Acum daca scrii o carte, te scot din puscarie.

   Paradoxul 🐷
   🐷 nu poate juca golf.
   În Golful 🐷 nu prea sunt 🐷

   Apreciază

   1. Cel mai bine s-ar angaja Sophia in sistemul penitenciar.
    Ar face ore suplimentare pana i-ar pica bateria, ar fi avansata la exceptional și trecuta in corpul ofiterilor in maxim 4 ani.
    Ar face cariera, pentru că acum e la moda sa te cari cand e naspa si sa lasi o colega in loc. Dar daca Sophia ar deveni director, sau DG?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.