Defilare și acțiune umanitară la Iași de 1 Decembrie


    Azi, zi de o mare valoare pentru poporul roman, ziua Națională a României, SASS IAȘI sub îndrumarea comisarului Roman Marius, din bunătatea unui mic grup de lucrători ai Penitenciarului Iași, au fost după momentul solemn al celebrării zilei de 1 decembrie la Spitalul de copii „Sf. Maria” secția oncologie unde din puținul fiecăruia au adus o umbră de zâmbet pe chipurile celor mici. Îmi doresc ca fiecare român cu dare de mână, îmi doresc ca fiecare român care ia decizii pentru romani să zaboveasca 5 minute și să reflecte: viitorul României vine cu acești „pitici”, vine din urma noastră. La mulți ani…. ROMÂNILOR.

    Colegii noștrii de la Penitenciarul Iași au marcat ziua de 1 decembrie și prin defilare:

Cinste lor!

3 gânduri despre „Defilare și acțiune umanitară la Iași de 1 Decembrie

  1. Tot intr-un gest umanitar, o parte din salariatii de la PNT VIP doresc sa doneze cate un carnat domnului director si domnului dir adj paza.
    Pentru contributia lor la starea de degringolada, minciuna si impostura, vor mai fi daruiti cu mamaligutza si smatana fierbinte.
    De Mos Niculae, mai avem o plingere penala pentru nea Fronentin.

    Apreciază

  2. Azi, zi de o mare valoare pentru poporul roman, ziua Națională a României, SASS IAȘI sub îndrumarea comisarului Roman Marius, din bunătatea unui mic grup de lucrători ai Penitenciarului Iași, au fost după momentul solemn al celebrării zilei de 1 decembrie la Spitalul de copii „Sf. Maria” secția oncologie unde din puținul fiecăruia au adus o umbră de zâmbet pe chipurile celor mici. Îmi doresc ca fiecare român cu dare de mână, îmi doresc ca fiecare român care ia decizii pentru romani să zaboveasca 5 minute și să reflecte:viitorul României vine cu acești „pitici”, vine din urma noastră. La mulți ani…. ROMÂNILOR.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.