Ultraj la Poarta Albă


hands

    Conducerile de la ANP și cea de la Poarta Albă au fost sesizate că nu este în regulă ca unui singur supraveghetor să-i fie încredințat un număr de 420 de deținuți în regim semideschis. Măsurile au constat în reducerea numărului de deținuți, de la 420 la 320 și planificarea unui supraveghetor la curtea de plimbare.

    Incompetența și dezinteresul au mers până într-acolo încât, majorarea salarială de 50% a fost direcționată cu motivări dintre cele mai debile, la cei pe care conducerea a aconsiderat că muncesc. Nu pentru că merită, sau pentru că s-ar încadra în prevederile OMJ 820/C/2015.

    Ca să nu mai vorbim de faptul că la ședința consiliului de conducere din 27.11.2017 s-au trezit că nu au calculat bine procentajul. Dar să vedem cum pune în pericol conducerea unității integritatea corporală a agenților din supraveghere prin nerespectarea OMJ 1676/C/2010.

    Inițial agentul a refuzat să lucreze la E5 și a motivat în scris acest lucru. A primit dispoziție scrisă să lucreze în continuare la E5. Azi, la  0930 a avut loc o altercație între mai mulți deținuți la E5, agentul intervenind pentru aplanarea conflictului.

    Cum deținuților nu le-a convenit (neînțelegerile le tranșau cu răngile), l-au lovit și pe supraveghetor peste mână. Cei e la IML l-au trimis la plimbare, întrebându-l dacă cei de la penitenciar nu știau că nu avem program decât până la 1330?

    Să aibe legătură oare atenția deosebită pe care i-o acordă conducerea de la Poarta Albă agentului cu dosarul prefabricat aceluiași agent?

Update:

9 gânduri despre „Ultraj la Poarta Albă

 1. Asta e rodul faptului ca in loc sa fie angajati agenti pe sectii sunt angajati tot felul de „birocrati specialisti” pe pile pe salarii mari. La Jilava cristina teoroc, cea mai mare parvenita din sistem, face angajari pe spagi pentru a-si mentine stilul de viata, angajeaza asistenti sociali si psihologi pe mita si pe sectii agentii nu pot sa mearga nici la WC ca sunt singuri.

  Apreciază

  1. Pai, ce stil de viata are? Banuiesc ca un bugetar nu are , sau cel putin nu isi prea poate permite un stil de viata exuberant.
   Interesanta partea cu mita.. . Se mai da mita pentru a se intra „in sistem”?
   Cu atatia observatori sindicali? Cum este posibil asa ceva?

   Apreciază

 2. Acolo unde supraveghetorii sunt cuminți și nu vor să supere deținuții e veselie mare. Ca să mai uite de „condițiile inumane” din pușcărie, mai dau câte o petrecere on-line:

  Ia spune domnu` director general, viitor chestor de pușcărie, unde e petrecerea asta? În UK, unde ai fost ultima dată? O fi de la Jilava?

  Apreciază

 3. …una din cele doua dacii duster e facuta tzambal. La Ciocirlia i s-a incheiat destinul grav, spre dauna totala. In interes de serviciu?

  Responsabilii de zonă nu au raportat evenimentul, cei doi lachei Frone și cu Manutza habar nu aveau de incident. Pe la 12:00 au auzit si ei si au dat dispozitzie sa se puna dacia aia duster ramasa intreaga la dispozitzie si sa-l duca pe agentul de pe E5 la IML.

  Dar din cei 5 soferi nu a fost unul de gasit pana la 14:00 … indeplineau misiuni de exceptzie pe la bombele din apropierea puscariei.

  Apreciază

  1. o mare personalitate a fost data cu capul de parbriz, cat pe-aci sa-l sparga (parbrizul daciei duster, model-dauna totala).
   ce melodie o fi fost la radio in momentul impactului? „Eroina mea” , aia de la Carla`s Dreams?

   or fi raportat accidentul auto la anepe?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.