Jewelry galery –II


killing eve

    Din sipetul cu nestemate al ANP vom identifica câteva mostre de prostie congenitală. Unul din ele – în persoana unui director de penitenciar, cică de maximă siguranță, iar celălalt personaj de bază în DEA-ANP.

    Primul, în funcție de director la Penitenciarul Giurgiu, după pocinogul cu recursul compensatoriu (a dat drumul pe străzi unor infractori mai devreme/peste termen),  comite și alte porcării, trecând de la rolul milițianului corupt și prost la cel de Mecena.

    Cu toate că în tecut domnul fost șef de secție a primit o amânare a înaintării în grad de doi ani, pentru intermediarea unor legături ilegale și imorale între deținuți, ANP nu numai că l-a împuternicit director, ba chiar i-a dat șansa vieții lui de a o lua bini di tăt prin porumb.

    Domnul cu pricina, în plan organizațional – director, în viața reală – un prost deosebit, confundă instituția publică cu propria moșie, permițând utilizarea parcării de lângă gardul unității ca platou de filmare. Angajații unității au parcat dubele și autoturismele personale pe un drum de acces, pe unde au putut.

    Tot acest așa-zis director, a binevoit să dea jos drapelul românesc și să fie înlocuit cu unul rusesc, că de, așa cerea scenariul filmului. Dacă vă invitau într-unul din corturile instalate în parcarea unității și vă cereau să vă dați pantalonii jos, vi-i dădeați, domnule Fulga? Pentru că puțin a lipsit ca noi beneficiari ai parcării unității să nu dea cu graffiti pe gardul pușcăriei.

    Cel de al doilea personaj este madamme Cap-de-Smeu, care și-a adus contribuția la amendarea aceluiași penitenciar cu 10 000 lei de către o autoritate publică pentru că nu a respectat prevederile privind achizițiile publice.

    UPDATE: Pe site ANP nu există CV pentru niciun personaj din conducere. DE CE OARE?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.