Lanțurile, praf, cenușă


eroare

    ANP ne face onoarea de a ne invita la Festivalul Multiart pentru Deținuți: Dana Cenușă – Descătușare prin cultură. Nu știm dacă intrarea în sălile de teatru este gratuită pentru fpps, dar presupunem că pentru cei care asigură paza și escortarea, probabil că e free.

    Pentru deținuți la fel, vorba aia, la peste 200 de ani de pușcărie, ce să le mai ceri? Eventual să le dai drumul prin porumb.

    Teatrul și, mai ales circul nu ne-a fost livrat cu parcimonie de către cei de la justiție, în speță Dobrică &Tudorel. Văru` e pe mute la punerea eronată în libertate la 19.10.2017 unor trei deținuți, pe motiv că poftește la o nouă împuternicire. Tudorel i-o și acordă la 06.11.2017. Cadou pentru proasta prestație ca director general.

    UPDATE 1: ANP o bălăbăne, încă nu e clar cine, cum, se face vinovat. Fiind vorba de Fulga, directorul protejat de Dobrică, nici măcar nu s-a raportat evenimentul și nici măcar nu se cunoaște dacă asta e cifra reală a liberărilor eronate. Da` e asta o problemă? Hai s-o ardem în festivaluri ….

    UPDATE 2: Detalii halucinante din presă – „Problema cea mare este acum cu al treilea deținut, care este acuzat de trafic de minori și care este de mai bine de 10 zile în libertate, dar pentru ca polițiștii nu au un mandat de arestare, deci și dacă se întâlnesc cu el pe stradă nu-l pot reține.

    Dom` profesor universitar dr. TT de unde era să știe că trebuie emis un nou mandat pentru rearestare?

2 gânduri despre „Lanțurile, praf, cenușă

  1. Festivalul Multibulan „Eliberare din prostie”

    Organizatori: TT – ANP – IPJ

    rearestarea deținuților: prin vehile mandate, cu toate că fuseseră liberați, adică rearestați ilegal

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.