Mistificările ANP – III


train

    Despre responsabilități inventate pentru funcții care reclamă o pregătire specifică ne propunem să discutăm, tot în legătură cu controlul DIP efectuat în perioada 30-31.08.2017, la Penitenciarul Constanța-Poarta Albă.

    „Cu privire la îndeplinirea activităților privind securitatea în muncă de un funcționar care nu avea calitatea de responsabil SSM au fost efectuate verificări cu ocazia soluționării pețitiilor înregistrate cu nr. 2576/21.02.2017 și 150868/15.03.2017, concluzionându-se că se confirmă faptul că ofițerului reclamat i-au fost încredințate atribuțiile pe care le îndeplinea un funcționar pensionat fără a fi desemnat prin decizie zilnică pe unitate și fără a se consemna in fișa postului acestuia că urmează să îndeplinească activitățile corespunzatore funcției nu numai la Secția exterioara Valu lui Traian, ci la nivelul Penitenciarului Poarta Albă.

    Este de la sine  înțeles că, dincolo de exprimarea care aduce puține distorsiuni limbii române, controlorii de tip CFR s-au mărginit să constate ceea ce constataseră și alții, adică biletul de tren era deja găurit. Nu de către un controlor autorizat, ci de către un ageamiu urcat în tren de pe traseu.

    Tot lesne de înțeles este că așa s-a decis în Gara de Nord, ca logica să stea în stația Poarta Albă, cam … cât ar sta un tren în gară.

3 gânduri despre „Mistificările ANP – III

 1. Railor ! lasati omul in pace sa isi linga linistit ranile !
  Cand sa ajunga si el pe la ANP pe o functie de SSM I-au venit dosarele din urma si a sup…..o in porumb.
  Ce stouri de baiat are travestitul asta cand injura conducerea de fata cu negrii de pe plantatie iar apoi se duce sa linga in cur patronatul. :))
  Prietene ! am impresia ca ne cam confundam si nu e bine deloc.

  Apreciază

 2. sa fie vorba cumva despre baiatul ala cinstit care ajuta el pe toata lumea si s-a facut ofiter pe bidoane de palinca?
  sotul, sotia, mai nou cumnatul si cumnata in sistem?
  urmeaza amantii si amantele lor ?
  asta sa fie marea familie la care facea referire tanchistul?

  Apreciază

 3. Acest specimen pe cale de disparitie, Omul Paiangan, o cam forteaza cu par in ochi,
  Mai exact nu prea isi vede de treaba lui deloc.(O MARE SAGEATA CARE ISI CAM PUNE SEMNATURA PESTE TOT, FIIND DOAR O CHESTIUNE DE TIMP PANA VA SARI IN AER)
  Se pare ca nu prea ii prieste aerul asta sarat de mare ,iar in acest sens, in cel mai fericit caz, astrele ii prevad o plecare pe cursa .( VARIANTA LIGHT)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.