Oglinzi paralele – Tudorel Toader vs. Kim Jong-un


TT - kJu

    Teorii interesante la emisiunea „Esca & Escu”, avându-l ca invitat pe CTP. O dezbatere interesantă, cu un ministru al justiției pe masa de disecție.

    Andreea Esca: ”Toată lumea vorbește în aceste zile despre eliberările din închisori. Ce se întâmplă de fapt?

    Cristian Tudor Popescu: ”Ce aș vrea eu să se întâmple: ca domnul ministru Tudorel Toader să aibă de-a face, față către față, nu cu un violator din cei 47 eliberați, că nu știu ce ar putea viola la domnul Toader, dar măcar cu unul dintre cei 26 de condamnați pentru omor, omor calificat și omor deosebit de grav, care au fost eliberați. Dacă se poate, aș vrea să se întâlnească domnul Tudorel cu unul dintre aceștia. Dacă nu se poate, măcar cu un tâlhar de înaltă calificare.

    Andreea Esca: ”Și asta era o prioritate acum pentru țara asta? Să se pună în aplicare legea asta?

    Cristian Tudor Popescu: ”Se pare că cea mai mare grijă a guvernărilor din ultimele 10 luni sunt hoții, violatorii, tâlharii, corupții. Ăștia sunt cei pentru care Guvernul a manifestat o grijă umanitară.

   Andreea Esca: ”Dar grija asta umanitară nu ar trebui să vină și pentru bolnavii care stau în condiții mizere și nu au comis nicio infracțiune, nu au nicio vină?

   Cristian Tudor Popescu: ”Nu, pentru că bolnavii nu interesează politic. Ideea de grațiere, de amnistie… Știți ce este de fapt în spatele acestei eliberări? Este ideea care se dorește a fi transmisă în subconștientul și în conștientul colectiv, că mulți dintre cei condamnați sunt condamnați pe nedrept. Sunt niște nevinovați pe care acestă justiție odioasă, în combinație cu SRI, în așa-numitul ”Binom”, dar nu al lui Newton, face ceva echivalent cu poliția politică a lui Nicolae Ceaușescu. Asta este ideea.

2 gânduri despre „Oglinzi paralele – Tudorel Toader vs. Kim Jong-un

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.