Atenție! Vin hoții!


vin hoții

    Una din consecințele liberării compensatorii este aceea că, dincolo de așa-zisa bună purtare din perioada detenției, beneficiarii clemenței guvernamentale (care par să dețină un comportament bipolar, adică mielușei la pârnaie, mai apoi veritabili infractori în libertate) se apucă de ceea ce ei știu mai bine să facă. Mai precis, comit noi infracțiuni.

    N-m zice c-ar trebui să otrăviți fântânile, să dați drumul la câini, ori să vă instalați sisteme video de supraveghere, dar vis-à-vis de mirarea ninisterială și de ceea ce presa ne avertizează în legătură cu proaspetele isprăvi ale hoților liberați recent, măcar să fiți un pic mai prudenți.

   Nu ne-am putut reveni însă de la interesul manifestat de către direcțiunea penitenciarului unde avem membri, de data aceasta vis-à-vis de ceea ce cică ar urmări deținuții pe blogurile sindicale. Se pare că la ultima ședință a Consiliului de conducere, ăsta a fost unul dintre punctele de interes.

    Vă propunem, deci, stimați domni preocupați de spațiul virtual, să puneți în diascuția viitorului Consiliu, și alte aspecte legate de subiecte de genul, dacă tot vă arde pe suflețel. Mai exact, depre cheltuirea banului public, aptitudini managerile și altele.

2 gânduri despre „Atenție! Vin hoții!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.