Happy Tree Friends – portret de familie, varianta Giurgiu


a happy family

    Una dintre isprăvile lui Muscalu, de pe vremea când era director la Penitenciarul Giurgiu este și faptul că, printre altele, este un mare „susținător” al familiei. Nu oricare familie, doar a celor în care este implicat prin mezalianță.

    Printr-un concurs de împrejurări, devine naș unei familii, lângă care apare zâmbind (nu cu toți dinții) în fotografie. Tot printr-un concurs de împrejurări, finul este arestat și ajunge la penitenciarul condus de Muscalu, ca deținut, la E1.

    Tot Muscalu, în calitate de naș și președinte de comisie, are prilejul de a promova, la unul din concursurile pentru ocuparea unui post la penitenciar, tocmai pe fină (cea care ține un copil între picioare și-și arată fasolea la cameră).

    Unul din semnele de întrebare ar fi acela că nu se știe cum au efectuat verificările cei de la RU și dacă este ok ca secretara-fină să aibă un certificat de aces la documente cu un anumit nivel de secretizare, având în vedere calitatea de pârnăiaș a soțului dumneaei.

    Pârnăiași și milițieni, alcătuind o mare familie fericită, nu? S-ar putea redefini conceptul de familie lărgită, nu?

6 gânduri despre „Happy Tree Friends – portret de familie, varianta Giurgiu

 1. Cei mai cinstiti dintre militieni” (Romania 2017)
  Regia: Marian Dobrica
  Cu: Romangeles (in rolul lui Muscalu Florentin), Varul din Strainatate (in rolul lui Balutza Petrica),
  Gen film : comedie neagra
  Actiunea filmului se petrece la Puerta Blanca, unde Romangeles face pe cinstitul, dupa ce in filmul „Giurgiu nu crede in lacrimi” favoriza pe finii lui, unul in parnaie, iar celalalt la secretariatul puscariei.
  La fel si in filmul „La Galatzi, in port” Romangeles facea mare parada de cinste si corectitudine, dupa ce 30 de militieni de la Giurgiu fusesera saltati pentru declaratii.
  Romangeles, fakaru-fakarilor, e actorul principal in aceasta trilogie cinematografico-pornografica, unde legea si bunul simt au fost facute joagar de acest State potcovarul de parnaie.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.