Mistificările ANP-ului – (I)


top-5-cele-mai-bantuite-paduri-din-lume-hoia-baciu

    Între 30-31.08.2017, DIP a desfășurat un control la Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, spre a verifica (mai puțin sau deloc a propune măsuri) o sesizare a sindicatului.

    Erau semnalate diverse abuzuri, printre care amintim: obstrucționarea participării observatorului sindical la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante, schimbarea programului de muncă fără acordul sindicatului și fără acordul angajatului, neregului în evaluarea profesională, cu eventuale aspecte de ordin penal, ocuparea funcției de ofițer SSM, PSI și protecția mediului de către o persoană fărăr compăetențe profesionale, supravegherea efectuată la un număr de peste 400 de deținuți, regim deschis, de către un singur supraveghetor, și anchetarea abuzivă a unor angajați.

    De ce  spunem că DIP nu a propus măsuri? Pentru faptul că s-a chinuit din greu nu numai să nu găsească decât răspunsuri prefabricate de către conducerea de la Poarta Albă, ci și să mistifice realitatea.

    La faptul că observatorul sindical a fost sistematic obstrucționat să participe la concursuri, iar niște idioți care se fac că fac controlul, nu au văzut asta, vom arăta mai jos cum anume a decurs fenomenul și ce au „descoperit ” cei doi mameluci de la DIP.

    Mai întâi au descoperit un link (http://anp.gov.ro/penitenciarul-constanta-poarta-alba/cariera/concurs/) transmis către sindicat, unicul dealtfel, care, în opinia dumnenalor, a celor care s-au plimbat pa banii statului de la București la Poarta Albă, ar fi atoatecuprinzător și lămuritor, referitor la concursuri.mist1

    După aceea au descoperit că, deși fuseseră notificați de către sindicat, conducerea de la Poarta Albă se prevalează de faptul că agentul desemnat ca observator era planificat în serviciu, cu cel puțin 24 de ore înainte, conform regulamentului. De-aia nu participase ca observator.

    Prin ochelarii de cal, nu au văzut că agentul lucra în postul de pază de luni până vineri, între 0730 – 1530, din octombrie 2016, nu numai în perioada concursurilor, iar la 1530 era schimbat din post.

mist2

    Mai devreme nu se putea, pentru a participa în calitate de observator, probabil pentru că era rău de trăsnet. Păi, oare cum la 1530 aveau „personal” să-l schimbe? Poftim explicații:

mist3

2 gânduri despre „Mistificările ANP-ului – (I)

  1. Oare câtă minte au unii sa creadă că toată lumea e proastă si ei sunt cine sunt.Gândesc ca niste infractori crezând in mintea lor mică că nu îi poate atinge nimeni
    Succes măi băieți buni executați dar o faceți pe pielea voastră poate realizați acest lucru .

    Apreciază

  2. La sosirea celor doi domni de la Bucale, au fost primiți cu caldura de d-l Manutza, care le-a si indicat protocolar, cu degetul, unde se afla „lacramatia” sindicatului: „uite, ma, dreaq, acolo in fiset”!

    Dupa ce domnii si-au mai revenit putin, au inceput „controlul”…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.