La „Găinărie”


g1g2

g3

… se relatează în Constanța News.

    După episodul La Căcănărie și Căcănăria reloaded, avem acum La Găinărie. Capturat în alt județ, la câteva ore, condamnatul pentru omor, dospit în pușcărie (a se vedea foto), și reabilitat maxim, riscă, se pare,  o nouă condamnare pentru evadare.

    Suprafața mare a punctului de lucru exterior, precum și desele semnale că acolo lucrurile indicau că se mergea spre un eveniment negativ, nu au constituit un semnal pentru managerii de la pușcăria cu multiple probleme.

    Cum domnii manageri nu au învățat nimic de la evadările anterioare, din 2007 și ultima, mai recentă, tot de la un punct de lucru, organizarea capturării evadatului a fost, în consecință, pe măsură. A fost distribuită poza deținutului de acum 20 de ani, de la arestare, care diferă ceva de aspectul lui actual.

    Cu toate că există situații în care este planificat un supraveghetor la aproape 500 de deținuți (dar are, în schimb, ce-i drept, doi șefi de secție) și un supraveghetor la curtea de plimbare, sau un supraveghetor la 1-3 secții, și acelea din locații diferite, Văru` de la Bucale și-a gratificat pe văru` de la Poarta Albă cu 30%, la teșcherea.

    Motivul: cică „Poarta Albă are rezultate bune la munca cu deținuții”. Dar pe spinarea și riscul cui, lichelelor?

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.