Possible


Poarta Alba | Cu vorba buna se pare ca e imposibilTot incercam de ceva timp sa reparam o serie de abuzuri crase intamplate din ordinul sefilor la Penitenciarul Poarta Alba. De ceva timp si dupa ce conducerea ANP a dat dispozitie ca acestea sa fie remediate. Din pacate, insa, cu vorba buna nu se poate…

via Poarta Alba | Cu vorba buna se pare ca e imposibil — fsanp.ro

    Cu toate că aparent, dialogul social este acceptat, realitatea o contrazice. Din problemele identificate la Poarta Albă-VIP, și transmise spre informare lui Văru` de la ANP, despre isprăvile echipei așa-zis mamagerialo-paziste (din care face parte și … vărul domniei sale), se pare că nu există interesul, voința sau determinarea necesară pentru stoparea abuzurilor.

    Nimeni nu avea pretenția să se rezolve toate problemele peste noapte, dar sunt anumite probleme (schimbări de program, schimbare din funcție, calculul corect al salariilor, participare observatorului sindical la concursuri, transparența decizională, dialogul social) care nu necesită nici fonduri, nici artificii legislative, pentru revenirea la normalitate. Chestiunea este că nu se vrea.

    Ca atare, la nesimțire nu putem răspunde decât cu acțiuni minimale, de bun-simț sindical. Mediatizare, sensibilizarea factorilor decizionali din MJ, acțiuni de protest.

2 gânduri despre „Possible

  1. Cei doi lachei ai detinutilor cu portofelul doldora, nu au alta treaba mai buna de făcut decat sa faca abuzuri impotriva personalului.
    Două scursuri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.