Stăpânu` piscinelor


family

    Vară, soare, caniculă. Mai că-ți vine să iei drumul litoralului să te mai răcorești un pic. Dacă lucrezi în sistem, vrei să mai și uiți un pic de ifosele hoțului. Că-s multe și destul de grave actele de ultraj din ultima vreme: la Rahova, Giugiu, Galați, Slobozia, Deva.

    Să mai uiți de abuzurile șefilor, de incompetența lor și de răspunsuri cretine. Dacă locuiești în județul Constanța și lucrezi la pușcăria VIP, ți-ar putea trece prin cap că la Flamingo ai putea să mai scapi de toate astea.

    Dar ferească sfinții să nu fii agreat de familia vreunui polițist, sau a vreunui magistrat, că apare managerul piscinelor și te îndrumă către ieșire, pe motiv că nu ai cazare achitată. Domnul manager, fost jurist la Fruvimed Medgidia, fost și actual jurist  la pușcăria VIP (însă acolo funcționează acum un „consilier juridic SRL”), actualmente manager la hotelul cu piscine.

    Să ne fie foarte clar: una e să fii fpss, alta e să fii deținut planificat la muncă, inclusiv pe timp de iarnă la piscine (nu neapărat la Flamingo), chit că nu cresc algele la  -15° C.

    La fel de clar să ne fie: nu toți juriștii sunt juriști, putem avea și surogate („consilier juridic SRL”), ori pe post de manager. La fel nu toți polițiștii sunt corupți și proști. Nici magistrații, nu sunt toți pe mână cu borfașii.

    Nici fpss nu pot fi, se pare, colegi de cearșaf sau șezlong cu vreo categorie socială de mai sus.

Un gând despre „Stăpânu` piscinelor

  1. Nenea juristu’, cică ar fi falimentat Fruvimedu’ la modul penal, aşa că a optat inevitabil pentru puşcărie, din păcate pe partea greşită, ca angajat…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.