Ceva probleme în penitenciare. Oarece măsuri?


probleme tirgsor - ploiesti

     Președintele Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), Sorin Dumitrașcu, a vizitat la  14.06.2017, Penitenciarul Târgșor și Penitenciarul Ploiești.

   Problemele identificate înaintate pentru soluționare conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). Mai jos sunte cele două sesizări adresate ANP.

Informare-fsanp-probleme-penitenciar-targsor

Informare FSANP probleme Penitenciar Ploiesti

În vederea unei mai bunei colaborări în identificarea și soluționarea problemelor de la Penitenciarul Constanța Poarta-Albă,

Cu speranța unei noi și corecte abordări a ceea ce presupune dialogul social,

    Invităm membrii de sindicat să-și expună problememe întâmpinate de la înființarea sindicatului, în cadrul unei ședințe (21.06.2017 – 1200 – 1400), la sediul penitenciarului (Constanța Poarta-Albă), cu participarea președintelui FSANP.

PPA

        UPDATE:

    Până una-alta, Penitenciarul Constanța Poarta-Albă are treabă: se îngrijește de achiziționarea de materiale de curățenie (de Sf. Petru și Pavel, probail) și altele:

Penitenciarul Poarta Albă a cumpărat produse de curăţat şi lustruit, pe baza unui contract încheiat pe 07.06.2017, în urma unei cereri de oferte. „Obiectul procedurii îl constituie achiziţia de material de curăţenie şi întreţinere corporală/parc auto prin încheierea unui acord cadru cu un singur operator economic pentru toată cantitatea de material”, se arată în documentaţia de atribuire. Valoarea contractului este de 298.659,31 lei fără TVA, iar firma beneficiară este DNS Birotica SRL din Bucureşti. Potrivit DNA, DNS Birotica este una din cele 54 de firme controlate de fostul deputat Sebastian Ghiţă, prin care acesta derula contracte de sute de milioane de euro cu statul. Societatea a primit, în ultimii ani, contracte de peste 37,5 milioane de euro de la instituţii publice, o parte din ele prin încredinţare directă. Culmea, vorbim despre instituţii din domeniul justiţiei, adică tocmai cea care încearcă acum să-l aducă pe Ghiţă înapoi în România pentru a-l băga la închisoare.” sursa – Replica online.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.