337.650 lei – despăgubiri morale pentru torționari, plătite de ANP


bani

    Din păcate, e o sumă frumușică, nu e chiar mărunțiș. Și e doar o parte, adică pentru fost şef al închisorii de la Râmnicu Sărat, Alexandru Vișinescu.

    Pentru celălalt Dumnezeu al pușcăriei de la Periprava, ANP va trebui să mai bage puțin mâna în buget, chit că anul trecut au fost returnați ceva bani necheltuiți înapoi la stat.

    Rămâne totuși un mister: dacă a avut bani, de ce nu a plătit ANP și pentru Ficior Ion? Altcumva, Ficior, era un băiat educat: Asigur partidul care m-a crescut şi educat că voi duce cu multă perseverenţă lupta contra duşmanilor poporului muncitor şi-i voi lovi fără cruţare.

    Se va delimita public ANP de practicile foștilor angajați ai defunctei DGP? Este ANP continuatoarea DGP, sau este o instituție publică, în serviciul comunității, total diferită în percepția respectării drepturilor omului? Și, mai ales, a drepturilor angajaților?

    UPDATE LA SECȚIUNEA „Legislație internă” – https://sindicatsinpen.files.wordpress.com/2016/11/studiu-asupra-fenomenului-de-mobbing-c899i-a-unor-forme-de-discriminare-la-locul-de-muncc4831.pdf

4 gânduri despre „337.650 lei – despăgubiri morale pentru torționari, plătite de ANP

 1. domnu vulpe, se aude ca iesi la pensie. sper sa nu.ti stea.n git. pina iesi la pensie, nu vrei sa faci un pustiu de bine si sa faci, macar pe ultima suta de metri dovada ca ai in cap creier si nu rumegush?

  ce te costa dak ieshi public si iti ceri scuze victimelor tortzionarilor?

  sau te.ar durea sufletzelul?

  sau e d.ai tai? militzioneri?

  ori n.ai mai putea dormi noaptea?

  ori nu te.ai mai putea privi in oglinda dimineatza vazind in oglinda in loc de vulpe, o gaina obosita?

  mai nea vulpe! ma tatica, de ce nu vrei tu sa aratzi ca ai un pic de demnitate?
  un pic, nu multa, acu la sfir.shit de mandat?
  ori te.a interesat doar pensioara umflata (cu 50% eventual)?

  Apreciază

  1. Pai….. cum sa ceara scuze nea vulpe,ca doar nu el e raspunzator sau contemporan cu faptele tortionarilor? Pe de alta parte,el e doar un imputernicit de 9 luni ,care nu prea ar avea atata autoritate morala Problema este,cine raspunde pentru condamnarile la CEDO pe conditii de detentie si alte lucruri legate de detentie. Va veni o vreme cand o sa trebuiasca ca fiecare puscarie sa arate vinovatii(nu vinovatii fara vina).Eu propun ca fiecare care are cunostinte despre condamnari in tara sau la CEDO din vina unora,sa le relateze. Eu i-as numi tortionari si pe cei care prin mobbing sau au umilit personalul cred ca nu vor pati nimic,fiind imuni..Acesti caini trebuie aratati si trasi la raspundere.

   Apreciază

   1. Are totusi, sau cel putian ar trebui sa aiba, raspunderea morala a unui conducator de institutie publica. Dar cum domnu nu e decit un simplu moldovean corupt, parvenit vremelnic pe functie, nu are nici un interes sa se lepede de inaintasii lui care l-au crescut si educat.
    Este autorul moral al multor abuzuri din sistem la care a asistat si nu a luat nici o masura.. Un penal si un nemernic.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.