La rece


iordacheCei de la Comisarul ne fac portretul-robot al lui Florin Iordache, cel din vârful justiției http://bit.ly/2jhFd9c: „ … este un fost subinginer de la Fabrica de Vagoane Caracal. Care a făcut Dreptul la Craiova în condiţii pe care le bănuiţi şi singuri.”

     Nici cei de la Romania curată nu se lasă mai prejos: http://bit.ly/2irPwYb „Cine este noul ministru al Justiției. Cele 10 bile negre din cariera lui Florin Iordache”.

    La Știri pe surse aflăm că :http://bit.ly/2iS6Oil „De asemenea, în datele 09 respectiv 15 decembrie 2016, inculpatul i-a mai promis martorului că îi va determină pe funcționarii din cadrul unui penitenciar, asupra cărora a afirmat că are influență, să îi creeze o situație cât mai ușoară martorului pe durata executării pedepsei.”

7 gânduri despre „La rece

 1. „Toma-Florin Petcu, deputat ALDE, ministrul propus al Energiei, a publicat pe site-ul Camerei Deputatilor un CV presarat cu greseli. Mai mult, sustine ca poate conduce orice „compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic”. Dar daca nu poate conduce un departament economic in cadrul unei companii, asa cum recunoaste, cum va reusi sa coordoneze un minister economic important? Trebuie precizat ca Ministerul Energiei este unul economic.” – http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21508675-ministrului-propus-energiei-este-plin-greseli-spune-despre-insusi-pot-asigura-managementul-oricarui-compartiment-din-cadrul-unei-compani-sic-exceptia-celui-economic.htm

  Apreciază

 2. contrar zicalei conform căreia, la Caracal s-ar fi răsturnat căruța cu proști, avem multiple exemple de semianalfabeți care au ajuns în fotolii ministeriale…
  care au CV-uri ca vai de mama lor , sau cu postări virale pe facebook …

  Apreciază

 3. „Fostul inginer mecanic de la fabrica de mobila din Caracal nu se dezminte. Abia ce a primit votul in comisii pentru a deveni ministru al Justitiei, si Florin Iordache s-a si aratat favorabil amendarii codurilor penale, fiind cunoscuta obsesia sa pentru ca procurorii sa treaca in subordinea ministrului.”
  De asemenea, „o lege a amnistiei si gratierii nu a fost promovata de noi in campania electorala, dar o astfel de lege discutata in Parlament e de bun augur” – http://bit.ly/2iVlyPp.

  Cam astea ar fi doar două din obsesiile fostului vagonar caracalean.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.